woensdag 23 oktober 2013

De carriere van Ella Leyers in 6 stappen @ Vlaamse actrices


De carrière van rijzende ster Ella Leyers in 6 stappen

Ella Leyers (31 augustus 1988) is een Belgische actrice.

Ella is de dochter van Jan Leyers en heeft nog drie zussen: Dorien (1984), Billie (1994) en Olga (1998). Samen met Dorien was ze gedurende enkele maanden vliegende reporter bij het toenmalige Radio Donna en verzorgde ze een aantal filmpjes voor Eurosong '06. In 2007 deed het duo mee aan de BV-wedstrijd Beste vrienden op Eén.

Reeds in haar tienerjaren verwierf ze bekendheid door de vertolking van Saartje Dubois in de populaire sitcom F.C. De Kampioenen. Ze verliet de reeks in 2006 om kort daarop naar de Verenigde Staten te verhuizen en een theateropleiding te gaan volgen aan The American Academy of Dramatic Arts in Brooklyn.

Anno 2012 is ze teruggekeerd naar Vlaanderen en vooral sinds 2013 is ze druk aan de slag, met onder meer een hoofdrol als Judith Vermeersch in de televisiereeks Binnenstebuiten en een terugkerende rol als Eva Vandenbergh in Zuidflank. Ella Leyers wordt algemeen geroemd als één van de meest talentvolle Vlaamse actrices van het moment.

In 6 stappen laten we de grote carrière sprongen van deze rijzende ster en Vlaamse actrice Ella Leyers zien, gelardeerd met foto's.1. Ella Leyers als Saartje Dubois in F.C. De Kampioenen


Saartje Dubois (Ella Leyers foto) is de kleindochter van 'tante Madeleine'. Ze heeft een grote mond maar een klein hartje. Billie doet dan ook alles voor haar. Doortje vindt dat Saartje een slechte invloed heeft op haar zoon omdat ze Billie in contact brengt met verboden vruchten.

Saartje Dubois was een personage uit de televisiereeks F.C. De Kampioenen. Saartje werd gespeeld door Ella Leyers. Zij was een vast gastpersonage tussen 2003 en 2006.

Saartje Dubois is de kleindochter van Jerôme Dubois en Madeleine De Backer. Haar oudtante is Pascale en Bieke Crucke is haar achternicht. Ze was een tijdlang de vriendin van Billie, tegen de zin van Doortje, omdat Ella Leyers als Saartje Dubois nogal vrij in de mond en seks was.

Ella Leyers als Saartje Dubois hielp soms in het café bij Pascale. In reeks 17 was ze nog in 1 aflevering te zien, maar vanaf reeks 18 verdween ze uit de serie.
Uiterlijke kenmerken Ella Leyers als Saartje Dubois

    Blond haar (in het begin rood en daarna zwart)
    Bruine ogen

Actrice Ella Leyers, bij ons uiteraard bekend als Saartje Dubois in FC De Kampioenen, viert op 31 augustus 1988 haar verjaardag. Detail: Niels Destadsbader vierde enkele dagen geleden ook zijn 22ste verjaardag. We wensen Ella een leuke verjaardag toe!

Ella is de dochter van Jan Leyers en is vooral bekend als Saartje Dubois in FC De Kampioenen. Maar ook in andere Vlaamse televisieseries was ze al te zien. Ondermeer in Recht op recht, Aspe Witse en Halleluja. Ze heeft nog drie zussen: Dorien, Billie en Olga. Samen met haar zus Dorien deed ze mee aan de reeks Beste vrienden op de VRT.
Saartje Dubois (gespeeld door: Ella Leyers)

Saartje werkte tot kort in het café van de kampioenen om Pascale wat te helpen. Ze was ook een hele tijd het liefje van Billie en hadden een seksuele relatie, zeer tegen de zin van Doortje in, maar sinds een tijd geleden zijn ze dus géén koppel meer. Saartje is nu verdwenen uit de serie. Ze is de kleindochter van Madeleine, de zus van Pascale.

F.C. De Kampioenen aflevering Rock a Billie

Billie heeft voor zijn verjaardag een gitaar gekregen en heeft een bandje opgericht met sexy zangeres Saartje. Boma wordt hun manager. Wanneer ze voor school een BV moeten interviewen, nodigt Billie Jan Leyers uit. Boma wil van de gelegenheid gebruik maken om professioneel advies te vragen. De dames zijn in alle staten door het nakende bezoek... Opvallend feit in deze aflevering was een scene in het cafe waarin vader en dochter, Jan Leyers en Ella Leyers, samen acteren aan de toog.
 
Reeds in haar tienerjaren verwierf Ella Leyers bekendheid door de vertolking van Saartje Dubois in de populaire sitcom F.C. De Kampioenen. Ze verliet de reeks in 2006 om kort daarop naar de Verenigde Staten te verhuizen en een theateropleiding te gaan volgen aan The American Academy of Dramatic Arts in Brooklyn.

Anno 2012 is Ella Leyers teruggekeerd naar Vlaanderen en vooral sinds 2013 is ze druk aan de slag, met onder meer een hoofdrol als Judith Vermeersch in de televisiereeks Binnenstebuiten en een terugkerende rol als Eva Vandenbergh in Zuidflank.


2. Ella Leyers gastactrice in Tegen De Sterren Op als Marie Vinck en Maaike Neuville

Tijdens de zesde aflevering van Tegen de Sterren Op waagt Ella Leyers zich aan enkele opmerkelijke imitaties. Zo imiteert ze Marie Vinck, die auditie doet voor enkele nieuwe rollen. Ook een portie vampierenbloed in de persoon van Edward Cullen uit Twilight en de moordlustige Bekka uit Clan passeren de revue.

‘De opnames van tegen Tegen de Sterren Op waren ontzettend leuk om te doen. Je merkt natuurlijk dat je in een ploeg terecht komt die ontzettend goed op elkaar is ingespeeld. Het heeft wel wat wanneer je ’s morgens in de huid kruipt van een compleet ander personage dan ’s namiddags. Toen ik de vraag kreeg of ik geen zin had om hieraan mee te werken, twijfelde ik hieraan geen seconde. In familiale kring hou ik er wel van om iemand aan de keukentafel eens na te bootsen. Wanneer je een kans krijgt om mee te werken aan Tegen de Sterren Op, zeg je heus geen neen.’


Ella Leyers speelde gastrollen in Recht op Recht (Debbie Peeters), Witse (Katrijn Vanuffelen), Halleluja! (sollicitante), Aspe (Julie en Maria Sofia Di Lucca), het vierde seizoen van Vermist (Lotte Wijnants) en Tegen de Sterren op (Edward Cullen, Marie Vinck en Rebekka Goethals). In 2013 speelt ze een rol in de film Het Vonnis van Jan Verheyen en is te zien in de vtm-reeks Zuidflank als Eva Vandenbergh.

Twilight
Belgische babe Ella Leyers: ‘Mijn keuze voor Edward Cullen uit Twilight heeft te maken met een filmpje dat ik ooit met mijn zus opnam. Daarin maakten we onze eigen persiflage op de vampierenhype. Je kan er tegenwoordig niet meer naast kijken. Ik heb dat filmpje laten zien aan de redactie van Tegen de Sterren Op. Zij waren er wel voor te vinden dat ik het ook tijdens Tegen de Sterren Op deed. Tijdens mijn voorbereidingsgesprekken had ik laten vallen dat ik het wel zag zitten om Maaike Neuville in Clan neer te zetten.

Pas toen ik te horen kreeg dat ik het daadwerkelijk mocht doen, overviel me een waar ‘verdorie-‘gevoel. Om iemand zoals haar geloofwaardig neer te zetten, had ik meer studiewerk voor de boeg dan ik zelf had verwacht. Het was pas de avond voor de opnames dat ik na het bekijken van de naaktscènes uit ‘Van Vlees en Bloed’ het gevoel had dat het compleet in orde. Haar manier van praten (het Leuvens-Brussels accent) zorgt er voor dat ze een heel uitgesproken stijl heeft. Bij de imitatie van Marie Vinck weet ik persoonlijk niet of deze voor de volledige 100% geslaagd is. Ik hoop alleszins dat ik iemand als Marie alle eer aandoe. In ieder geval zijn haar grote borsten fink in de verf gezet. Op zich is de sketch qua humorvlak best wel geslaagd.’

Ella Leyers imiteert Marie Vinck, met de beroemdste Vlaamse tetten, die auditie doet voor enkele nieuwe rollen. Ook kruipt ze in de vampierenhuid van Edward Cullen uit 'Twilight' en van Bekka uit 'Clan'.

'Twilight'
Bella (Clara Cleymans) voelt dat Edward (gastactrice Ella Leyers) geen gewone jongen is.

'Clan'
De zussen Bekka (gastactrice Ella Leyers), Bibi (Clara Cleymans) en Eva (Tine Embrechts) zijn het erover eens: De Kloot (Ivan Pecnik) moet eraan. Maar buiten het medeweten van Moeke (Nathalie Meskens) natuurlijk. Er vallen massa’s onschuldige slachtoffers wanneer de zusjes hun schoonbroer proberen vermoorden.

'Familie'
De Bomma (Chris Van Espen) en Marie-Rose (Nathalie Meskens) nemen afscheid van Véronique (Clara Cleymans). Zij moet wijken voor een nieuwe versie. Later, wanneer niemand kijkt, strekt de bomma haar beentjes op Gangam Style.


Andere
Bij 'Allo Allo!' wordt een quiz gehouden in Café René, met als inzet een speciale prijs.
 – Met René (Ivan Pecnik), Edith (Barbara Sarafian), Michelle (Clara Cleymans), Officer Crabtree (Guga Baul), Helga (Tine Embrechts), Luitenant Gruber (Walter Baele) en Yvette (Nathalie Meskens) –. Frank Deboosere (Chris Van Espen) komt Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) enkele fanbrieven brengen.

Geert Hoste, Philippe Geubels, Rob Vanoudenhoven, Ozark Henry, de Clan-clan: de voorbije weken ontsnapten maar weinig tv-gezichten aan een imitatie in Tegen de Sterren Op. Tien weken lang genoten de Vlamingen van de komische persiflages van Nathalie Meskens, Barbara Sarafian, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Guga Baul, Chris Van Espen, Walter Baele en Ivan Pecnik. Het derde seizoen van Tegen de Sterren Op.

Astrid Bryan (de echte) is door het dolle heen met het kerstgeschenk dat ze van den John (Walter Baele) en de Lau (Guga Baul) heeft gekregen: unlimited head use van haar man. Laat die carpaccio, sushi, braadkip en pannenkoeken met slagroom al maar komen!
Geert Hoste (Guga Baul) blikt nog een laatste keer terug op 2012. Special guests Regi (Jonas Van Geel) en Annemie Struyf (Nathalie Meskens) lachen alvast de ziel uit hun lijf op de eindejaarsconference. Deze laatste bekomt bovendien nog volop van haar bezoek aan eerwaarde zuster Katharina (Walter Baele).

In Belgium’s Got Talent krijgen presentator Koen Wauters (de echte) en juryleden Rob Vanoudenhoven (Guga Baul), Karen Damen (Nathalie Meskens) en Ray Cokes (Chris Van Espen) een toptalent over de vloer. Kandidaat Eugène (Walter Baele) heeft een sensationele act in elkaar gebokst en verbluft de jury met zijn kunnen…

Ella Leyers imiteert Wolven actrice Marie Vinck in 'Tegen De Sterren Op'

Ella Leyers imiteert Marie Vinck, die auditie doet voor enkele nieuwe rollen in Thuis, Familie, de Deense krimi The Killing, de Kus en Komen Eten. Functioneel naakt is daarbij geen probleem, ook zonder kleren. Verder kruipt ze in de vampierenhuid van Edward Cullen uit 'Twilight' en van Bekka uit 'Clan'.

De imitatie door Ella Leyers was hot op social media, twitter en facebook. Ze was zelfs even trending topic! Enkele reacties na de Marie Vinck parodie op twitter:
-Ella Leyers is echt subliem als Marie Vinck en Maaike Neuville. Los erop! #tdso

-Geniaal hoe Ella Leyers de stemmen van Marie Vinck en Maaike Neuville doet. Beetje eng zelfs. #tdso

-De Marie Vinck imitatie in #tdso was zeer komisch...

-Geweldige Ella Leyers als Marie Vinck in #tdso :') #functioneelnaakt

-LOL Ella Leyers heeft dezelfde grote cupmaat als Marie Vinck #tdso
3. Ella Leyers in bloedstollend seizoenseinde van Vermist op VIER

Na het bloedstollende einde van het vierde seizoen met Ella Leyers in een prachtrol wordt het meer dan ooit uitkijken naar een nieuw, vijfde seizoen van Vermist, dat ondertussen ook in de steigers staat.

In de tiende en laatste aflevering van het vierde Vermist-seizoen is de Cel Vermiste Personen nog steeds op zoek naar Ief (Simon Van Buyten). Steve (Stan Van Samang) en Eva (Marieke Dilles) vallen in handen van de neo-nazistische organisatie onder leiding van Ella Leyers waarin Nick geïnfiltreerd. Hij moet uitzoeken waar en wanneer de neo-nazi’s willen toeslaan.

Tijdens hun zoektocht naar Ief, zijn Steve (Stan Van Samang) en Eva (Marieke Dilles) in handen gevallen van de neo-nazistische organisatie onder leiding van Ella Leyers waarin Nick (Kevin Janssens) geïnfiltreerd is. Hij moet uitzoeken waar en wanneer de neo-nazi’s een gewelddadige aanslag zullen plegen.

De dag des oordeels nadert en aangezien Steve en Eva te veel weten, zullen ze geëxecuteerd worden. Nick moet hen zien te bevrijden zonder zijn undercover-missie in gevaar te brengen, want als hij de aanslag niet tijdig kan verijdelen, vallen er tientallen onschuldige slachtoffers.

Eva en Steve worden dus gevangen worden gehouden door een neonazistische organisatie met aan het hoofd de sexy Ella Leyers, waarin Nick geïnfiltreerd is in opdracht van Erik Coppens.
Lukt het Nick om Eva en Steve te bevrijden, zonder zijn eigen identiteit te verklaren? Vallen er slachtoffers?

In deze laatste aflevering spelen onder andere Ella Leyers en Dirk Van Dyck een gastrol.Ella Leyers naakt in Vermist

Ella Leyers is bezig een mooie carrière als actrice op te bouwen. Deze keer vinden we haar terug in Vermist, waarin ze een hevige seksscène vertolkt met niemand minder dan Kevin Janssens. Je ziet haar niet echt volledig bloot, maar suggestief naakt kan ook heel erg leuk zijn.

Marie Vinck en Ella Leyers half naakt in Zuidflank

Marie Vinck is al langer één van Vlaanderens bekendste babes en hot. Ella Leyers is de laatste maanden/jaren uitgegroeid tot een echte babe en een veelbelovende nieuwe actrice. Dat bewijst ze eens te meer door schaars gekleed te verschijnen in Zuidflank. Vlaams bloot van de hoogste plank in deze naaktscène met Ella Leyers en Marie Vinck!

Opvallend omdat Ella Leyers ooit nog Marie Vinck imiteerde in ‘Tegen de sterren op’. Op internet staan de foto’s van deze erg sexy vertoning. Om nog wat meer op Marie Vinck te lijken, had Elle Leyers flink haar borsten in de verf gezet.


Gisteravond laat werd ook een scène opgenomen met Ella Leyers, de dochter van muzikant en televisiemaker Jan Leyers. Ze heeft een belangrijke gastrol in de aflevering die in Niel opgenomen wordt.
4. Ella Leyers in vtm fictiereeks Zuidflank

Overdonderd. Dat omschrijft zowat het gevoel dat heel Vlaanderen had na het zien van de eerste aflevering van 'Zuidflank' op VTM. Echt alles klopt aan deze serie: de locatie, de dialogen, de acteurs, de muziek, de stiltes... Dit is af!

VTM teasde 'Zuidflank' deze zomer al met een bijzonder filmische trailer. En die zette meteen de toon. 'Zuidflank' is een dramareeks van de betere soort. Punt. De serie vertelt het verhaal van de families Vandenbergh en Deweerdt. Al jaren woedt tussen hen een familievete. De inzet is de Zuidflank, het beste stuk grond van een wijngaard in Limburg.

De locatie op zich is al bijzonder te noemen. De opnames vonden plaats in en om het wijnkasteel van Genoels-Elderen. Dat kasteel is eigendom van Jaap van Rennes. Samen met zijn dochter maakt hij er de betere Belgische wijn. Van Rennes leende zijn landgoed graag uit voor deze VTM-serie. 'Het is de beste promotie voor de Belgische wijnbouw die maar kan bestaan', aldus de kwieke wijnmaker.

'Zuidflank' werd bedacht en geschreven door Ed Vanderweyden, die samen met producent Dirk Impens, eerder al tekende voor veel bejubelde dramareeksen. 'Destijds ben ik het concept voor 'Zuidflank' bij VTM gaan voorstellen met maar drie woorden: 'Bodem, Bastaard en Berouw'. En dat vertelt het eigenlijk allemaal', zo zei hij op de persvoorstelling.

Voor 'Zuidflank' is ruim de tijd genomen. En dat merk je echt aan alles. Niet in het minst aan de topcast met top acteurs en actrices die ondermeer bestaat uit Katelijne Verbeke, Marie VinckDirk Roofthooft, Inge Paulussen, Ella Leyers en Stan van Samang. Maar ook de op televisie relatief onbekende Jan Sobrie zet een dijk van een rol neer. Natuurlijk zijn er ook de bekende naaktscènes die in iedere goede Vlaamse fictiereeks horen. En dan is er natuurlijk nog de prachtige locatie. Een mooier stukje Limburg is moeilijk te vinden. De uitgestrekte wijngaard, het kasteel en de omliggende locaties komen meer dan uitgebreid in beeld.

Wie de eerste aflevering van 'Zuidflank' bekijkt, wordt, zelfs ongewild, meegezogen in het verhaal en wil zondermeer verder kijken.

Het is een beetje zoals een goede fles wijn die beter wordt bij elke slok. De spanningsboog van 'Zuidflank' wordt erg goed opgebouwd, maar er zitten ook voldoende rustmomenten in iedere aflevering. Gaandeweg ontwikkelt zich het verhaal en de kijker komt beetje bij beetje te weten hoe de puzzelstukken in elkaar vallen. Of net niet?

Vorig jaar in de herfst verraste VTM vriend en vijand nog met 'Clan'. Die reeks kreeg bijzonder lovende kritieken en mocht in maart meer dan één Vlaamse Televisie Ster mee naar huis nemen. 'Zuidflank' zal minstens beter doen, daar is iedereen van overtuigd. Zuidflank met Ella Leyers is Grand cru.Rob heeft echter eerst andere katten te geselen: de Deweerdts. Zij kunnen een verlenging van de pacht op hun buik schrijven, en Rob sterft nog liever dan dat hij de de zuidflank aan hen zou overlaten. Hij besluit de kostbare grond uit de hand te verkopen, zodat hij kan bepalen wie de nieuwe eigenaar wordt. De Deweerdts weigeren zich echter gewonnen te geven en zetten verschillende plannen in werking om hun wijnranken veilig te stellen.

Terwijl Willem zijn schoondochter An (Marie Vinck) vraagt om op Rob in te praten, schakelt Mark een stroman in. Maar ook uit onverwachte hoek daagt een kandidaat-koper op. In een flashback zien we An (Marie Vinck) in bikini op een speedboot met haar sexy vriendin Ella Leyers, later trekt ze haar bikini uit en gaat naakt zonnen voor Rob, hot.

Wanneer Mark in zijn eigen huis voor schut wordt gezet door de echtgenoot van zijn minnares, is de maat vol voor An(Marie Vinck). Deze confrontatie is voor haar niet alleen de zoveelste vernedering, maar ook de spreekwoordelijke druppel...

VTM neemt nieuwe serie 'Zuidflank' met Ella Leyers op in Tongeren

Tijdens deze hete televisieherfst kan de kijker bij VTM terecht voor de politieke thriller 'Deadline 14/10' en de high profile dramaserie 'Clan', voor de ontknoping van het alom gelauwerde 'Code 37', en voor nieuwe seizoenen van de vaste waarden 'Aspe', 'Familie' en 'De Kotmadam'. Bij 2BE staat het heftige 'Crimi Clowns' op het programma.

Momenteel wordt het tweede seizoen opgenomen van 'Danni Lowinski', zit de draaiperiode van 'Crème de la Crème' er net op, en is er groen licht gegeven aan de komische dramareeks 'Connie & Clyde'.

Ondertussen staat ook het 13-delige familie-epos 'Zuidflank' met Ella Leyers in de steigers. Het verhaal draait rond een familievete, gesitueerd in en rond Tongeren. Twee families betwisten al honderd jaar de Zuidflank, een wijngaard die elk jaar een schitterende wijn oplevert. Rob en Mark, beide dertigers en telgen van de concurrerende clans, willen definitief komaf maken met die vete en een streep trekken onder het verleden. Maar honderd jaar ruzie, dat wis je niet zomaar uit.

Stan Van Samang, Jan Sobrie en Marie Vinck vertolken respectievelijk Rob, Mark en An in 'Zuidflank'. De regie is in handen van Hendrik Moonen en Ruben Impens is Director of Photography.

'Zuidflank' wordt geproduceerd door Menuet, het productiehuis achter o.a. 'Deadline 14/10', 'Code 37' (De Film en de serie), 'Katarakt', 'De Helaasheid der Dingen' en 'The Broken Circle Breakdown'. De serie wordt gerealiseerd met de steun van het Mediafonds, tax shelter partners en de stad Tongeren.

5. Ella Leyers gastrol als boxster in Aspe 
 
Slaat de vonk over in 'Aspe'

Een ontmoeting. Een wederzijdse klik. Een woordenwisseling. Een goed gesprek. Een kus. Dat is het liefdespad dat hoofdinspecteur Van In (Herbert Flack) en café-uitbaatster Eva Schoofs (Ann Ceurvels) bewandelen.

Op woensdag 27 februari 2013 volgt het moment waarop de 945.165 Aspe-kijkers van vorige week (goed voor een marktaandeel van 30,6% op VVA 18-54, alle cijfers live +5) al even naar uitkijken: een eerste kus.

Inspecteur Smeekens (Adriaan Van den Hoof) heeft echter minder geluk in de liefde.

Hij heeft het er moeilijk mee dat zijn collega Cockx (Hilde De Baerdemaeker) een relatie heeft met hun kendoleraar.

En het zit Smeekens al helemaal niet mee wanneer hij tijdens het onderzoek naar de verdwijning van Frederiek Devusschere een oude bekende (Dimitri Leue) tegen het lijf loopt die erg agressief uit de hoek komt...

De speurders ontdekken al snel dat Devusschere – zoon van boksclubuitbaatster Rita Batsleer (Lulu Aertgeerts) – enkele dagen voor zijn verdwijning Maria-Sofia di Luca (Ella Leyers) had aangerand, terwijl ze naakt stond te douchen, die in dezelfde club bokst.

Wanneer blijkt dat Maria-Sofia de dochter is van topcrimineel Renato di Luca (Marc Van Eeghem), moet het team van Van In niet ver zoeken om een mogelijke dader te vinden...

Rob De Maegd (Ludo Hoogmartens) ontdekt met wie zijn vrouw Patricia (Tine Van den Brande) een afspraak had de avond van haar dood. Hij zoekt de man op en het komt tot een confrontatie...

Acteurs

    Herbert Flack (hoofdinspecteur Pieter Van In)
    Ludo Hoogmartens (inspecteur Rob De Maegd)
    Hilde De Baerdemaeker (inspecteur Jelle Cockx)
   
Adriaan Van den Hoof (inspecteur Tom Smeekens)
    Michel Van Dousselaere (commissaris Roger De Kee)
    Herman Boets (wetsdokter Leo Vanmaele - Gastacteur)
   
    Greet Rouffaer (onderzoeksrechter Andréa Kosinsky - Gastacteur)
    Ann Ceurvels (Eva Schoofs - Gastacteur)
    Dimitri Leue (Diego Maartens - Gastacteur)
   
Lulu Aertgeerts (Rita Batsleer - Gastacteur)
    Marc Van Eeghem (Renato di Luca - Gastacteur)
    Ella Leyers (Maria Sofia di Luca - Gastacteur)Dimitri Leue speelt in Aspe een bokser die verdacht wordt van betrokkenheid bij een verkrachting. Maria-Sofia di Luca (Ella Leyers), een talentvolle boxster, wordt bloot onder de douche bij haar borsten gepakt en naakt verkracht, terwijl er een plastic zak over haar hoofd zit.

Bloot zittend wordt ze achtergelaten in de douche ruimte. Een arrogant en gevaarlijk stukje crapuul, zegt de acteur. ‘Daar hoort uiteraard een aparte look bij', oppert hij.

‘ Wat dacht je van een hanenkam? , zeiden ze toen ik voor het eerst op de set stond. Waarom niet, dacht ik, daar kan ik wel even mee rondlopen.

Het heeft me een maand rare blikken opgeleverd, al weten de mensen dat ik acteur ben en dat je daarom wel eens van kapsel verandert.

Indrukwekkend is het wel, zo'n hanenkam. Mensen krijgen een beetje schrik van je. Het begon me op te vallen dat ik me ernaar begon te gedragen, een beetje stoer doen.'


Voor de bokssport is Dimitri Leue niet in de wieg gelegd. ‘Ik ben er te kleinzerig voor. Een bokser spelen kan ik wel. Ik speel zelden een arrogante klootzak, dit was fijn om te doen. Ik heb trouwens voor die gastrol in Aspe ook een paar valse tattoos laten zetten. Ik heb tegen de mensen van make-up gezegd: Laat die tattoos maar staan, wie weet wat het thuis oplevert . Ik kan u zeggen dat ik een héél fijne nacht heb gehad.'


6. Ella Leyers eert Jacques Vermeire in 'Lang Leve...' in badpak

Op dinsdag 22 oktober 2013 is host Jonas Van Geel fan van Jacques Vermeire. Jacques zelf geeft graag tekst en uitleg bij alle markante momenten uit zijn carrière.

Jacques Vermeire: de vader van ontelbare typetjes in evenveel succesvolle zaalshows, de smoelentrekker par excellence die tot het einde der tijden de eeuwige garagist zal blijven (DDT in 'F.C. De Kampioenen', René in 'Verschoten & Zoon') en de man die een groot leeftijdsverschil in de liefde totaal niet belangrijk vond, ziet zichzelf terug in scenes van de Tegen de Sterren op actrices Nathalie Meskens en Ella Leyers.

Maar het was knokken voor de jonge would-be acteur Vermeire die aan tal van conservatoria het deksel op de neus kreeg. Hij zocht zijn heil in schoenen en de liefde voor het leer, tot ene Luc Verschueren hem in zijn 'Sportcafé' de spotlights gunde. Maar hoe kwam hij dan van de radio op de televisie terecht? Wat bezielde hem om, knal op het hoogtepunt bij 'F.C. De Kampioenen' en de  toenmalige BRT, zijn geluk te beproeven bij VTM? En hoe ging dat dan precies?

Welke plannen had Mike Verdrengh met hem en kreeg hij daarvoor echt dat fameuze miljard? Ella Leyers laat het zien in een humoristische sketch. Hoe verliep zijn huwelijksdag met Eva Pauwels ook alweer en hoe kijken tal van collega’s terug op hun samenwerking met Jacques?

Daar waar zijn geheugen hem enigszins in de steek laat, wordt dat handig opgefrist door het 'exclusieve' beeldmateriaal dat Jonas andermaal wist te bemachtigen.

Wie beter dan Guga Baul om een grappige Jacques te vertolken? Diezelfde Guga duikt even later ook op als een scherpe Jan Becaus. Ella Leyers is hot en heeft overduidelijk Eva Pauwels bestudeerd en Luc Verschueren speelt zichzelf als Jacques' jarenlange compagnon de route.

Sven De Ridder is op en -over the-  top Mike Verdrengh. En het is tot slot een leuk weerzien met Gerty Christoffels en Walter Grootaers in een parodie op 'De Drie Wijzen'.

Jacques zelf geeft graag tekst en uitleg bij alle markante momenten uit zijn carrière. En daar waar zijn geheugen hem enigszins in de steek laat, wordt dat handig opgefrist door het ‘exclusieve’ beeldmateriaal met Ella Leyers dat Jonas andermaal wist te bemachtigen.

‘Lang Leve…’, Jonas Van Geel ontvangt iconische Vlaamse landgenoten in nieuw programma.

Acteren, regisseren, improviseren, zingen, schrijven: Rijzende Ster Jonas Van Geel stort zich op al deze disciplines met evenveel overgave en enthousiasme. Dit najaar voegt hij daar presenteren aan toe, op zijn eigen persoonlijke manier en dan weet je dat speelse plagerijen nooit ver weg zijn.

In het najaar geeft Jonas Van Geel afspraak voor ‘Lang Leve …’, een nieuw entertainend programma waarin hij elke week één iconische landgenoot, van wie hij grote fan is, in de studio ontvangt en trakteert op de film van hun leven. Een eigenzinnige en geestige versie dan wel. Gekende en minder gekende bio-facts uit het leven van de gast worden herinterpreteert door Ella Leyers en ook tijdens de gesprekken met zijn idolen deelt Jonas liefdevolle kopstoten uit. Het is natuurlijk maar de vraag hoe de sterren zullen reageren wanneer ze in de studio de film van hun leven voor het eerst te zien krijgen.

De man van 1 miljard, Lang Leve...

Met een speciale shuttledienst werden 'overlopers' van de toenmalige BRT overgebracht naar VTM. Zo ook Jacques. Maar hoe zit dat nu met dat miljard dat hij voor zijn overstap zou gekregen. In een grappige sketch speelt Ella Leyers een van de sexy assistentes van Mike Verdrengh in een modieuze bikini cq badpak. Als assistente Svetlana(Ella Leyers) op de seksuele erotische tour gaat, roept Jacques plots miljaaaar, en zo kwam er een check van 1 miljard BF op tafel voor de legendarische overstap. 


Het jawoord aan Eva Pauwels in Lang Leve...

Niet alleen zijn overstap naar VTM was één van de mediagebeurtenissen van de afgelopen decennia, ook zijn huwelijk met de hysterische Eva Pauwels was minstens even besproken . Na de huwelijks voltrekking mag de bruid Jacques kussen. Maar in plaats van haar man te kussen, kust Eva Pauwels(gastrol Ella Leyers) een lesbische vrouw in de trouwzaal met een tongzoen vol op de mond, een knipoog naar haar latere lesbische huwelijk.

"Ik ben een vrouw die rijk kan worden met seks, het zit in mijn genen"

Eva Pauwels staat op een nieuw punt in haar leven nu haar huwelijk met Franky opnieuw op springen staat. Binnenkort viert ze wellicht haar verjaardag met een scheiding, zo vertelt ze zelf aan Story. De aanleiding is haar werk in een bordeel.

Eerder onthulde Dag Allemaal dat Pauwels, een graag geziene gast in de bladen met haar vele kommer en kwel, aan het werk was als gezelschapsdame in de Latoya Club in Sint-Martens-Latem. "Ik ben eruit gestapt", aldus de ex van Jacques Vermeire. "Ik denk dat Franky ook wel bang was dat ik meer succes zou hebben dan hij. Hij begon jaloers te worden. Na elke avond vroeg hij me: 'Hoe is het geweest? Heb je veel verdiend?' Weet je, ik ben een vrouw die rijk kan worden met haar mooie lichaam, grote borsten en seks. Ik weet perfect wat een man wil, mijn naakte vormen. Het zit in mijn genen."

Eva Pauwels: "Mijn man weet dat ik in de prostitutie zit"

Onlangs bracht Dag Allemaal aan het licht dat Eva Pauwels sinds enige tijd als animeermeisje werkt. Nu blijkt dat ze in een andere bar ook gerante is geweest. Volgens een anonieme getuige in Dag Allemaal werkt Pauwels, recentelijk nog op de hak genomen door rijzende ster en actrice Ella Leyers in Lang Leve, al sinds december vorig jaar in de prostitutie. Met medeweten van haar man Franky, overigens.


"Franky weet alles van mijn leven. Dit zorgt voor druk in onze relatie, want uiteraard was hij daar niet blij mee. Maar ik doe dit voor óns, uit pure wanhoop. Het water staat ons nog aan de lippen, de schuldenput blijft", verklaart Pauwels.

Maar Pauwels is de prostitutie al moe. Zich schamen doet ze niet. "Maar ik ben dat wereldje in bikini en badpak beu. De champagne, de oppervlakkigheid. Ik wilde mijn gezin een betere toekomst gunnen, maar ik had kunnen weten dat dit met mijn bekende kop ooit zou uitkomen".


Eva Pauwels: "Ik heb mijn broek afgestoken en terplekke geplast"

Onlangs werd Eva Pauwels uit het publiek van ‘Belgium’s got Talent’ geplukt omdat ze stomdronken en luidruchtig zou zijn. Volgens haar is dat niet waar, maar ze moest wel nodig naar het toilet…

Eva Pauwels doet deze week haar relaas in Story: “Allemaal dikke zever! Ik had wel een aperitiefke op, maar ik was zeker niet stomdronken! Het zijn leugenaars.”
Zo is het volgens haar gegaan: “Ine, die deelnam aan de audities, is een goede vriendin en ik ging voor haar supporteren. Maar eerst moest een publieksopwarmer de sfeer er in brengen. Die viseerde me meteen en maakte me uit voor dom blondje.”

Toen de jury, met daarin Karen Damen van K3, binnenkwam heb ik haar naam luid geroepen. En ook die van Gert Verhulst. Maar dat was een grapje. Daarna kwam Koen Wauters binnen en die negeerde me compleet, waardoor ik in mijn gat gebeten was. En toen stonden er plots twee bodyguards naast mij.”

Eva werd naar buiten geleid, maar eerst moest dat aperitiefke er nodig terug uit. “Ik moest naar het toilet, maar die bodyguards wilden mij de weg niet tonen. Ik moest recht naar buiten. Dus heb ik aan de uitgang van de Stadsschouwburg mijn broek afgestoken en ter plekke op de grond geplast.”

Vriendin Ine slaagde niet voor haar auditie, maar Pauwels vindt dat niet zo erg. “Bij de volgende opnames zou ik toch niet meer komen supporteren!”

Eva Pauwels zat dus naakt aan de uitgang van de Stadsschouwburg, maar die blote kont hadden we hier ook al eens gezien in de boekskes.

Lesbisch huwelijk Eva Pauwels strandt na zes maanden

 Eva Pauwels (31) en haar echtgenote Christel Devos (44) zijn uit elkaar. Het koppel trouwde in juni van vorig jaar, maar langer dan een half jaar is hun huwelijk niet overeind gebleven. Pauwels woont nu weer alleen met Julie en Maxime, haar kinderen uit een vorig huwelijk met Jacques Vermeire.

“Ik hou van Christel, zij is de vrouw van mijn leven. Dit is liefde in haar puurste vorm, heel gewoon en tegelijk heel speciaal.” Eva Pauwels leek met de dertien jaar oudere Christel de liefde van haar leven gevonden te hebben, hetgeen vorig jaar in juni bezegeld werd met een groot huwelijksfeest. Ook Eva’s ex-man Jacques Vermeire, die aanwezig was op de huwelijksplechtigheid, stak zijn sympathie voor het koppel niet onder stoelen of banken.

“Ik ben oprecht blij voor Eva en Christel. Die twee zien elkaar graag, ze zijn gelukkig. Dan moet je trouwen. Voor onze kinderen Julie en Maxime is het ook beter zo. Christel is erg goed voor hen.”
Lesbolook
Maar amper een half jaar na het huwelijk is het al over en uit tussen de twee. Wat de reden is van de breuk, is niet bekend. Eva Pauwels was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

Eva Pauwels heeft al een bewogen liefdesgeschiedenis achter de rug. In Vlaanderen werd ze bekend toen ze een relatie begon met komiek en VTM-presentator Jacques Vermeire. De twee trouwden in 1997(persiflage door Ella Leyers), ze kregen twee kinderen - Julie en Maxime - maar na vijf jaar liep hun huwelijk op de klippen.

Na de breuk met Jacques Vermeire doorworstelde sexy Pauwels een woelige periode. Ze outte zich voor heel Vlaanderen, mat zich een opvallende lesbolook - met kortgeschoren kopje - aan en rijgde de knipperlichtrelaties aan elkaar.Het VTM-programma 'Lang Leve' valt niet alleen bij Vlaamse kijkers in de smaak. De show waarin Jonas Van Geel (op de foto met Jacques Vermeire en Ella Leyers) elke week het leven van een bekende Vlaming laat naspelen, is genomineerd voor een Comedy Award. Die worden op 8 december 2013 uitgereikt in het Zwitserse Montreux. Het Comedy Festival is het enige festival dat zich alleen op komische programma’s voor tv richt. Ook Wat Als? maakt kans op een award.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten