maandag 1 oktober 2012

Hilde de Baerdemaeker @ Vlaamse actrices


'LouisLouise' net zo populair als 'Sara'

Eind september ging 'LouisLouise'(Hilde de Baerdemaeker) van start, de tweede telenovelle van vtm. 'LouisLouise' leek daarmee een ondankbare taak te krijgen, want het succes dat voorganger 'Sara' kende was enorm. Nu blijkt nochtans dat 'LouisLouise' even hoge kijkcijfers haalt dan 'Sara' en dus net zo populair is.

Deze week werd de vijftigste aflevering van Vlaamse actrice Hilde de Baerdemaeker als 'LouisLouise' uitgezonden. Daarmee hebben we nu reeds een kwart van alle afleveringen gehad en wordt het tijd om een eerste keer de balans op te maken. Gemiddeld keken er 442.447 mensen naar 'LouisLouise' en dat levert hen een even groot marktaandeel op dan bij 'Sara' het geval was: van alle mensen die om half zeven voor het scherm gekluisterd zitten, kijkt 34% naar 'LouisLouise'.

Tijdens de eerste vijftig afleveringen bereikte 'Sara' haar hoogtepunt op 26 november vorig jaar met 572.177 kijkers. De piek van 'LouisLouise' is terug te vinden op 25 november met 583.487 kijkers/

Hilde Espenhout van de vtm-persdienst is zeer blij met de cijfers. De reeks scoort volgens haar ook beter bij groepen die minder geboeid waren door 'Sara': "Het valt op dat 'LouisLouise' meer dan 'Sara' de mannelijke helft van de bevolking aanspreekt. Bovendien scoort de reeks goed bij jongeren en jonge gezinnen.'

Commercieel wordt er, net als bij 'Sara', reeds aan allerlei pistes gedacht: "De reeks zal zeker op dvd verschijnen en ook het verschijnen van een boek is bijna zeker. Voor allerlei andere zaken zijn we nog in onderhandeling", zo klinkt het bij Line Extentions in Vilvoorde.

Hoe Vlaamse actrice Hilde de Baerdemaeker verder evolueert, zal nog moeten blijken, er zijn geruchten dat 'LouisLouise' een lesbische relatie begint, en er zouden meer naakt scènes in komen, maar feit is dat 'LouisLouise' ontegensprekelijk een succes is. Nu al.
1 opmerking:

  1. Toffe foto's van Vlaanderen's beste actrice!:) Aangezien jij hiervan screenshots hebt kunnen maken, heb je deze aflevering dan op pc staan? En ook andere afleveringen van Halleluja? Of kan ik die ergens vinden op het internet? Ik zou die nl. graag ook zelf nog eens volledig bekijken! Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen