zaterdag 16 april 2011

Wendy Van Wanten Biografie 'Kijk eens diep in mijn ogen' @ Vlaamse ActricesWendy Van Wanten leest in primeur voor uit haar aanstaande biografie, 'Kijk eens diep in mijn ogen'.

Iris Vandekerckhove viert haar 50e verjaardag en de 20e verjaardag van haar alter ego Wendy Van Wanten met een boek. "Kijk eens diep in mijn ogen" is de titel van de biografie. Op dit ogenblik legt Iris Vandekerckhove de laatste hand aan het boek. "Ik vertel mijn verhaal, met de ups en downs", aldus Vandekerckhove.

Volgens de mediafiguur, zangeres en Vlaamse Actrice beantwoordt het boek heel wat vragen over haar leven. Ze wil haar fans ook nog eens duidelijk uitleggen dat er een onderscheid moet gemaakt worden tussen Wendy en Iris. "Er is wel degelijk een verschil tussen Wendy Van Wanten en Iris Vandekerckhove. Iedereen mag dat te weten komen", zegt ze in Oostende.

Biografie:
Wendy Van Wanten begon haar carrière als model bij een Gents modellenburau. Ze verscheen onder andere in Elle, Vogue, Burda, Flair en The American New Look. Ze heeft opdrachten afgewerkt in Parijs, Düsseldorf, Amsterdam, de Bahama's en in Arizona (Verenigde Staten).

In 1986 werd ze winnaar van de Baccara-beker als Iris in het team van Johan Verminnen met het nummer If I could only. Ze werd vooral bekend van het programma Pin-Up Club, waarin ze naakt en sexy als Wendy Van Wanten de brievenrubriek presenteerde.

In 2000 speelde ze als Vlaamse Actrice één aflevering mee in Samson en Gert als zichzelf en speelde ze een gastrol in Familie Backeljauw.

In 2006 was ze het onderwerp van het tv-programma Wie wordt de man van Wendy op VTM. In dit programma heeft ze haar partner gevonden, Frans Vancoppenolle, die ondertussen ook haar manager is. Later waren zij samen te zien in de docusoap 'Wendy & Verwanten' op VTM.

Wendy Van Wanten heeft twee zonen: Dylan (1984) en Clément (2000) en is opnieuw zwanger, het eerste kind samen met Frans Vancoppenolle. In verschillende sensatiebladen doen al lang allerlei geruchten de ronde over de vader van Clément, die Wendy geheimhoudt. Johnny Logan wordt als mogelijke vader genoemd. Begin 2007 werd ze grootmoeder: de vriendin van Dylan, Katrijn, beviel op 18 januari van hun dochter Anna-Lucia.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten