maandag 29 november 2010

Tania Kloek 'Steracteur Sterartiest' @ Vlaamse Actrices


Einde voor Tania Kloek bij 'Steracteur Sterartiest'

Bij het begin van de show stuurde het publiek Tania Kloek naar huis.

Voor de afwisseling ging Tania Kloek nu eens niet naakt op TV, maar belande met concurrent Niels Destadsbader in een smerige en erotische food fight van ketchup en Mayonaise.

Wie overleeft de pijnbank van 'Steracteur Sterartiest'?

Hoewel Niels Destadsbader van bij het begin als de topfavoriet getipt werd voor 'Steracteur Sterartiest', belandde hij afgelopen vrijdag onverwacht op de pijnbank. Net daarvoor werd ook nieuwkomer Tania Kloek net niet goed genoeg bevonden. Nochtans zorgde die laatste volgens de jury voor de verrassing van de week.

Topfavoriet Niels Destadsbader wist de kijkers en de jury van 'Steracteur Sterartiest' tegen alle verwachtingen in niet te overtuigen afgelopen vrijdag. Hij zit deze week dan ook voor de eerste keer op de bank en verkeert daar in het gezelschap van nieuwkomer Tania Kloek. Kampioen-bankzitter Peter Van de Velde zorgde voor de verrassing van de week door zich rechtstreeks te plaatsen voor de 'Steracteur Sterartiest' van vrijdag.

Ook Margot De Ridder en Mathias Sercu kregen een vrijgeleide voor de volgende 'Steracteur Sterartiest'. Of zij het op 9 januari tegen Niels of Tania moeten opnemen, bepalen de kijkers. Zij kunnen de hele week stemmen op hun favoriet. Stemmen kost vijftig cent, waarvan telkens tien cent naar het goede doel van de steracteur in kwestie gaat. De afvaller moet plaats ruimen voor musicalster Ann Van den Broeck.

Tania Kloek is de nieuwkomer in 'Steracteur Sterartiest'

Elke week halen Katja Retsin en Thomas een nieuwe aspirant-sterartiest in huis. Vrijdag 2 januari maakt actrice Tania Kloek haar debuut in 'Steracteur Sterartiest'. Zij vervangt Peter Van de Velde of Deborah Ostrega die op Tweede Kerstdag op de pijnbank belandden.

Tania was te zien in succesreeksen als 'Dief', 'Dennis' en 'Team Spirit' en meer recent in de Ketnet-jongerenserie 'Spring'. Haar laatste grote televisierol was die van Tina Demeester in 'Flikken'.

Tania Kloek: 'Ik kan niet goed zingen. Ik kan alleen goed doen alsof!'
Als kind zag Tania een grote toekomst voor zich als gevangenisdirecteur, maar met een stiefvader als acteur ging ze al snel een andere richting uit. Begin jaren '90 leerde Vlaanderen haar kennen als 'Manou' in Familie.

In elke andere rol die ze daarna speelde, gaf ze zich helemaal bloot. 'Dief', 'Dennis', 'Team Spirit', het is maar een greep uit haar rijke palmares. Verder vertolkte ze gastrollen in reeksen als 'FC De Kampioenen', 'De Kotmadam' en 'Aspe'.

Tania Kloek, vooral bekend vanwege haar vele naakt rollen in allerlei series, heeft belooft in 'Steracteur Sterartiest' haar kleren aan te houden.

Tania Kloek deed vijf jaar lang zeedijken en pleinen volstromen met de 'VTM-Soapband'. Zich bloot geven voor een groot publiek vormt voor Tania dus geen probleem.

Goed doel: De Klaproos
Tania zingt voor De Klaproos, een organisatie waar ze zich in het verleden ook al voor inzette. De Klaproos biedt mensen met een mentale en/of motorische handicap onderdak, zowel voor korte periodes als permanent.

De begeleiders van De Klaproos organiseren heel wat activiteiten voor hun bewoners. Zo gaan ze bijvoorbeeld geregeld op fietsuitstap. Dat is helaas niet eenvoudig, want daarvoor zijn speciaal uitgeruste fietsen nodig: vierwielers of rolstoelfietsen. Die kosten heel wat geld en daarom hoopt Tania vurig dat ze 25.000 euro in de wacht kan slepen voor De Klaproos.

Tania Kloek steunt in Steracteur Sterartiest 'De Klaproos'

De Klaproos, het opvanginitiatief voor personen met een handicap en met een huis in Beveren en Kallo, mag rekenen op Tania Kloek die nog steeds in wedstrijd is in het één-programma, Steracteur Sterartiest. Zoals men weet moeten de kandidaten zich koppelen aan het goede doel en Tania koos voor 'De Klaproos'. Het is dan ook maar logisch dat Jo Smet vanuit 'De Klaproos' een oproep doet om een stem aan Tania Kloek te bezorgen. Dat kan door een SMS met de tekst "Tania" te sturen naar 3470.

Momenteel is ze nog in de strijd met Niels Destadsbader (Pim in Familie), Peter Van de Velde (Piet Piraat), Mathias Sercu (o.a. Staf in Flikken), Margot De Ridder (o.a. Dorien in Flikken) en Ann Van den Broeck (o.a. Iris in Spoed).

De in Antwerpen geboren Tania Kloek wordt volgende week 36 en heeft als Vlaamse actrice haar strepen al verdiend. Ze trad op in Flikken als Tina De Meester als agente met rare eetgewoontes en een excentrieke kledingstijl en in Familie is ze Manou Van Steen Ze had ook rollen in meerdere films. Tania speelt ook de rol van danslerares Pia in de jongerensoap Spring. Ze had gastrollen in de televisieseries De Kotmadam, Costa!, F.C. De Kampioenen, Aspe en De Wet volgens Milo.

In het theater is Tania Kloek al sinds 1997 verbonden aan het Theater Froe Froe die figurentheater voor alle leeftijden brengt, met producties met poppenspel, en geacteerde rollen. Dit seizoen speelt ze met poppenspel mee in 'Midzomernachtsdroom'. En nu zit ze ook nog in Steracteur Sterartiest op Eén.Geen opmerkingen:

Een reactie posten