woensdag 1 februari 2012

Ellen Petri vertolkt gastrol in 'Witse' @ Vlaamse actrices


Eind 2006 zette ex-miss België Ellen Petri haar eerste stapjes als actrice in de Nederlandse politieserie "Spoorloos".

Nu, drie jaar later, is Ellen ook sant in eigen land. Ze kreeg zo maar eventjes een dragende rol in Vlaanderens populairste tv-serie, Witse.

Hoe ze het ervan afbrengt als de hautaine rijkeluisdochter Estelle, kan u zondag ontdekken. Ellen zelf weet het al, want zij keek gisteren -stiekem en nagelbijtend- al naar de aflevering.

Hoog bezoek voor Witse op zondag 6 december. Ex-Miss België en Vlaamse actrice Ellen Petri vertolkt zondag de rol van de knappe sexy Estelle Vroman in de populaire politiereeks.

Maar commissaris Witse is – wat had u gedacht? – niet onder de indruk. Hij legt Estelle het vuur aan de schenen bij het onderzoek naar een gruwelijke moord.

Op zondag 6 december onderzoeken Witse, Sam, Dams en Van Deun de bloederige moord op Francis Vroman, een 52-jarige ijsventer.

Vroman wordt dood aangetroffen in zijn ijskarretje, nadat hij op een gruwelijke manier om het leven is gekomen. De man is gestikt in zijn eigen bloed nadat zijn tong werd afgesneden ...

Bij het onderzoek naar de dader lopen Witse en Sam onder meer Estelle Vroman tegen het knappe lijf, een personage dat vertolkt wordt door ex-Miss België en Belgische babe Ellen Petri.

Estelle is de aantrekkelijke, maar hautaine dochter van Albert Vroman (Jakob Beks), de broer van het slachtoffer. Witse en Sam gaan naar de villa van Albert om meer te weten te komen over de omstandigheden van de moord, maar die is dat moment niet thuis.

In de plaats daarvan zijn het de vrouw des huizes Anna (Patricia Goemaere) en haar dochter Estelle die de inspecteurs te woord staan.

Estelle maakt geen goede beurt bij Witse. De trotse jonge vrouw, die als kind op kostschool zat en later in Zwitserland hotelmanagement studeerde, laat zich laatdunkend uit over het slachtoffer. Ze had het blijkbaar niet zo begrepen op ‘nonkel Francis’ …

Nog meer gastrollen
Behalve Ellen Petri, Patricia Goemaere en Jakob Beks duiken zondag nog enkele andere bekende gastacteurs op in Witse, waaronder Lucas Vandervost, Gert Winckelmans en Herbert Bruynseels.

De korte inhoud van de aflevering van Witse waarin Ellen Petri te zien is, luidt als volgt: Twee keer kort na elkaar wordt een lijk ontdekt waarvan de tong afgesneden is.

Witse ontdekt dat het gaat om een afrekening uit het verleden. De moordenaar heeft 25 jaar gewacht op wraak en slaat nu toe. Witse wordt een speelbal van de dader. Is hij in staat om een derde slachtoffer te vermijden?

Ex-miss België Ellen Petri in Witse: op zondag 6 december om 21.30 u. op Eén


Geen opmerkingen:

Een reactie posten